Maandag - Vrijdag: 9:00 - 18:00 | Zaterdag: 10:00 - 17:00

Chrysantenstraat 2 & 12, Amsterdam-Noord ---

Contact

020 - 49 45 078

 Uitlijnen

Uitlijnen

Het uitlijnen van de wielen van een motorvoertuig is het proces waarbij afwijkingen in de wielstanden worden gecorrigeerd. Deze afwijkingen kunnen zijn ontstaan door het raken van een stoeprand, of door over een grote steen of een gat in de…
 Airco

Airco

Airco is tegenwoordig geen overbodige luxe meer in een auto. U wilt natuurlijk wel dat de Airco goed werkt. Bij Auto Pameer, kunt u uw airco reinigen, vullen of laten controleren of hij wel goed werkt.
 Diagnose

Diagnose

De boordcomputer van uw auto kan u veel vertellen over uw auto. Bij een diagnose kun je vaak zien wat het probleem is aan een auto.
 Reparatie

Reparatie

Auto Pameer is in staat om alle reparaties uit te voeren. Wij zijn niet vies van grote of kleine klussen.
 Onderhoud

Onderhoud

Een grote beurt, een kleine beurt, APK of alleen u olie verversen. Dit zijn zulke routineklussen die wij zo voor u gedaan hebben.
 APK

APK

Het APK is een wettelijk verplichte keuring die periodiek uitgevoerd dient te worden. Deze wet is ontstaan voor u en onze veiligheid.
 Autobanden

Autobanden

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehandse banden. Wij zullen deze banden voor u verwisselen, balanceren, vullen tot de juiste spanning en voor u testen.